čtvrtek 22. ledna 2015

Rychlovka - Deodorant Rituals

Moje milé čtenářky, dnes bych vám ráda představila nový typ článku na blogu, který se tu bude čas od času objevovat. Bude se jednat o kratší post, kde vám představím zajímavé produkty, na které jsem narazila, ale na klasickou recenzi se nehodí... Tento typ postu bude označen jako ...Rychlovka :-)

...tak a jdeme na to!


V obchodě Rituals mě tentokrát zaujal tuhý deodorant s mojí nejoblíbenější parfemací Indian Rose & Sweet Almond. Nikdy jsem jejich tuhé deodoranty nezkoušela a popravdě si jich ani nevšimla. Deodorant byl v akci za cca. 180,- Kč , tak proč ho nezkusit. A proč vám o něm vůbec píšu? Protože mě překvapil svoji funkčností. Ačkoliv nejsem na tento typ deodorantů zvyklá a moc jim nefandím... to patlání je fakt opruz... tak s tímto to jde jedna báseň. 
Pěkně rovnoměrně se v podpaží roztírá, zůstane ho na pokožce tak akorát a příjemně voní. Deodorant neobsahuje hydroxychlorid hlinitý. Teď v zimě plní funkci na jedničku, nepotím se. Ale nevím jak obstojí v letních pařácích. Na barevném oblečení nezanechává bílé skvrny.




A nakonec mám ještě jeden tip pro pravidelné čtenářky zapojené do soutěže. Pokud budete někde moji soutěž sdílet, můžete svoji šanci na výhru zvýšit. Stačí pod svůj komentář k soutěži připsat další s odkazem, kde jste sdíleli :-)


8 komentářů:

  1. Ti vypadá fajn, voňavých věcí není nikdy dost. :) Zajímalo by mě složení. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tuhé deodoranty naopak ráda, jen hledám spíše levnější varianty :) Ale vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá skvěle! Já mám tyto produkty od značky Rituals moc ráda. Bohužel jsou ale poměrně drahé... Nedávno mi ale kamarádka doporučila Virtuální platební kartu Twisto. Nejdříve jsem se toho bála, ale pak jsem si o tom něco přečetla na tomto skvělém webu. jejich kartou můžu platit a bez poplatků vrátit peníze až příští týden. Ještě mají na pár eshopů pár procent slevy!

    OdpovědětVymazat
  4. Uznávám, že tento deodorant je opravdu skladný a určitě i krásně voní. To mi bohužel na internetu nemůžete poslat, no nevadí. Já vám ale ráda doporučím nějaké kvalitní čalouněné postele, na kterém jsem narazila na internet. S manžílkem se často koukáme na seriály a říkáme si, že bychom chtěli někdy tak vyvádět jako ti herci v posteli..

    OdpovědětVymazat
  5. Ten vypadá dobře, já mohu doporučit deodorant z Justu pouze na přírodní bázi, používám jej nejraději. Tuhým deodorantům se spíše vyhýbám, ale zkusím ho koupit sestře na narozeniny, ta si přála ručně dělané svíčky a už je pro ni mám doma připravené, ale stejně jsem chtěla ještě nějakou drobnost přikoupit, děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat