pondělí 5. ledna 2015

Kočky by kupovaly... Guerlain Météorites

 Ano... Je to tak... Kočky by opravdu kupovaly Météoritky! Důkaz najdete na konci článku :-)


GUERLAIN Météorites Blossom
Météorites patří k takovým kosmetickým lahůdkám. Kdekoliv je spatříte, tak máte nutkání je koupit či minimálně vyzkoušet a očichat. Ano, asi se najde některá z nás, která tato nutkání nemá, a naopak se jí to ustavičné "áchání" nad těma "trapnejma kuličkama" zajídá... Jestli k nim patříte, tak přerušte čtení, protože já jsem Météorites Addict a nebudu "ácháním" vůbec šetřit.



Jak jsem již psala v minulém postu, obdarovala jsem se Météority sama. Objednala jsem je z Feelunique v odstínu 2 CLAIR.



Plechový obal Météoritů je krásně zpracovaný a zdá se být dosti bytelný. Někde jsem četla, že otvírání je past na nehty, ale mně se to tak nezdá. Plechová dózička mi jde otvírat bez problému a bez použití velké síly. Stačí z boku víko lehce nadzvednout palcem. 

Kouzelných kuliček je v balení 25g.

 Odstín 2 CLAIR je nejsvětlejší z odstínu nabízených na Feelunique. Ten jsem zvolila, jelikož mám studený tón pleti.  Evergreenem je již pověstná vůně Météoritů, které voní po fialkách

 Météority seřazené pěkně podle barev: pastelově zelená, pastelově fialová, růžová, pastelově žlutá, champagne s třpytkami a perleťově bílá s třpytkami.
 Nebudu zde dlouze vypisovat. co která barevná perla dělá, ale všechny dohromady mají vykouzlit rozjasněnou a barevně sjednocenou tvář.
 A teď si dáme malé srovnání s Météorites Perles Du Paradis, o kterých si můžete přečíst i ZDE.
 Na první pohled je patrné, že Perles Du Paradis jsou jednou tak velké než klasické Météority. 

Perles Du Paradis mají krabičkou papírovou, ale to jí na kráse neubírá.

Météorites 25g - Perles Du Paradis 53g

 Météorites mají houbičkový aplikátor - Perles Du Paradis mají úžasnou labutěnku
 Perles Du Paradis- narůžovělý prášek s třpytkami, klasické Météorites - neutrální prášek s třpytkami

 Výsledný efekt Météorites Blossom je neutální rozjasnění s jedmným třpytem. Lze použít na projasnění celého obličeje.

Výsledný efekt Perles Du Paradis je lehce růžový nádech rozjasněné pleti s jemným třpytem. Vhodné i místo tvářenky pro přirozený make-up.

A nakonec, důkaz místo slibů! Kočky by kupovaly Guerlain Météorites! Teda, moje Charlottka určitě! :-D

Dámy, přiznejte se, která nemá ráda ty kouzelné perličky?

12 komentářů:

  1. A z toho plyne jen jedno - potřebuju nutně ještě klasické kule. Už mám ty rajské, a ty "bezbarvé" by se mi velmi hodily. :))
    (Takže ne, já je mám ráda. :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. holka, ja zjistuju, ze bych nutne potrebovala i ty tmavsi odstiny :-D

      Vymazat
  2. Já už bych si je koupila snad jen kvůli tomu balení, které je fakt úžasné :-) Já popravdě ty kouličky nepoužívám - mám doma jedny od Essence (haha :D) a jsou hrozné! Ale jako do budoucna bych si ráda pořídila nějaké kvalitní, to ano :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to potvrzuje moji teorii potreby vlastnit tyto kulicky :-D

      Vymazat
  3. Nevím, jak je to možné, ale totálně jsem Tvůj blog ztratila z radaru! Takže se znova přidávám... meteoritky mě nikdy nepřestanou fascinovat, ale prostě se dost lesknu sama od sebe, další jas a třpyt by mi nebyl vůbec k užitku. :-( Ale jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se lesknu, mam smisenou plet, ale bohuzel tam kde nechci... tak matuju... a kde chci tam, rozjasnuju... to je dobrej Kocourkov :-D

      Vymazat
  4. Krásně se na ně kouká :). Mám ty samé a spokojenost veliká. Ještě plánuji další kousky :)

    OdpovědětVymazat
  5. jéé ty jsou krásné :)
    moc se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  6. Meteoritky jsou super. :) Máte moc pěkné odstíny, přesně takové se mi líbí. Mně se teď začaly hrozně líbit řetízky na nohu z chirurgické oceli nebo z jakéhokoliv jiného materiálu. Nosila jsem to v devadesátkách jako všichni, ale teď jsem si jich z rozmaru pár koupila a stále mě baví. :)

    OdpovědětVymazat
  7. No když bych to měla brát takhle, tak bych musela investovat do zlata, protože u nás chtějí kočky přesně to, co mám já. Teda aspoň podle toho, jak jsou schopné si to uzurpovat a někdy až hystericky vymáhat, když si vynucují pozornost a já jim to nechci dát. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já osobně říkám, že kvalitní produkty se prodávají samy. :) Tedy ne že by nepotřebovaly pomoc. :) Sám podnikám v e-commerce, takže vím, že seo a kvalitní reference jsou důležité, ale nikdy bych asi netlačil to, že bych dával něco zdarma jen za to, že mi to nějaká slečna nafotí na Instagram a zalže, že je to nejlepší na světě. :) Ale to je samozřejmě každého věc. :)

    OdpovědětVymazat