sobota 20. dubna 2013

Dortík a rozkošné štětce z e-shopu od Plum

Asi vás hned na začátku zklamu, tenhle oku lahodící dortík není k jídlu, z Plum se nestala cukrářka. Je to CupCake do vany a měl by vytvořit úžasně voňavou pečující lázeň. Zatím to nemohu potvrdit, protože je mi ho líto hodit do vody. Když on tak božsky voní po cukrové vatě a je hrozně roztomilý. Mám ho uklizený v nočním stolku a čuchám k němu před spaním :-D. Můžete ho pořídit ZDE.


Druhým bodem tohoto článku je cestovní sada štětců EcoTools. Je to moje první sada štětců a mám z nich ohromnou radost. Do teď jsem štětce od různých značek kupovala jednotlivě, ale tahle sada mě okouzlila hlavně po estetické stránce. 


Sada obsahuje plochý štětec na korektor, mini kabuki na zapracování korektoru, plochý štětec na make-up, štětec na tvářenku a štětec na pudr. Moc se mi líbí pouzdro, které vypadá jako knížka. na rukojeti štětců je napsaná jejich funkce (zapomněla jsem to vyfotit).


Štětce jsou vyrobeny ze syntetického vlákna Taklon, recyklovaného hliníku a bambusu. Drží pěkně tvar a zatím nepelichají. Jsou měkoučké a příjemné na obličeji. Hliníková část je krásně barevná s květinovým motivem.


Jelikož je sada cestovní, mají štětce menší rozměry než je obvyklé. To je na škodu jedině u štětce na pudr, který budu používat spíš na bronzer. Jinak se s nimi pracuje dobře. Tato sada mě přesvědčila, že jde o kvalitní štětce a uvažuji o koupi  sady na oči a štětce na pudr. Cena sady v e-shopu u Plum byla přijatelná - ZDE. Více o značce EcoTools například ZDE.




Dáte u kosmetiky na vzhled obalu?

12 komentářů:

  1. Tak ty vypadají opravdu kouzelně :-) A cena není vůbec špatná, asi o nich popřemýšlím, protože ač jsem si nedávno sadu štětců koupila, na tahání s sebou v kabelce zrovna praktická není a tak jsem si říkala, že si musím nějakou "kapesní" pořídit :D No a ten design... Nádhera :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou miloučké! :) Já mám jeden Ecotools štětec a je skvělej, ráda bych si ještě nějaký pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je škoda, že tam má Plum na e-shopu už jenom sadu kabuki, z oficiálního shopu EcoTools neposílají worldwide

    OdpovědětVymazat
  4. Štětce od EcoTools bych ráda vyzkoušela, ale mám základní sadu od Sigmy, takže jsem si nakupování dalších na hodně dlouhou dobu zakázala. :) Cupcake do vany vypadá parádně... jen škoda, že se k němu nedá takhle přes monitor na dálku čuchnout. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Štětce jsou krásné, působí na mě tak nějak "asijsky"... (to je tou barevností a vzorem). A cupcake je moc roztomilá věc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, jak tak na ně teď koukám vypadají trochu asijsky :-)

      Vymazat
  6. Jeee, to je do vany jo? To by mě taky bylo líto tam hodit :D se úplně znám. Od kamarádky jsem dostala k narozeninám takové balení s květy růží - byly z nějaké mýdlové hmoty, takže se to ve vodě hnedka rozpustilo, a mě to bylo tak líto to tam dávat, protože ty růžičky vypadaly jako z marcipánu! No opravdu bych je radši snědla.

    Jinak ty štětce jsou moc roztomilé! Hlavní je, že ti sedí a jsi spokojená. Ty rukojeti jsou opravdu originální. Líbí se mi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty růže jsem měla doma taky, ale neměla jsem s nimi slitování

      Vymazat
  7. Páni! Ty štětce jsou super! Já mám zálusk na zoevu)

    OdpovědětVymazat