neděle 22. září 2013

Nákupy na dny Marianne...aneb jsem zpět

Moje milé a věrné čtenářky, po delší době se vracím zpět a v plné síle. Přes měsíc můj blog ležel ladem, bohužel nebylo moc času nazbyt, protože jsem lítala z práce do práce. Minulý víkend mi brigáda skončila a po třech měsících si můžu začít naplno užívat víkendového volna a začít testovat kosmetiku, kterou jsem si v létě pořídila.Ale v první řadě chci opět rozjet blog a s tím souvisí i menší vylepšení fotografií. Hlavně pozadí při focení. Bílá deska mého pracovního stolu už mi přišla nudná. Budu ráda, pokud mi do komentáře napíšete zpětnou vazbu, jak se vám nové fotografie kosmetiky líbí.

Ale teď zpět k dnešnímu tématu atj. moje nákupy se slevovými kupony z časopisu Marianne minulý víkend. Na nákupy jsme se s přítelem vypravili do pražského OC Chodov. Já sháněla kosmetiku, kalhoty, podzimní botky a přítel jen své vysněné boty. Myslím, že mise byla splněna na jedničku a zanechala za sebou prázdnou peněženku. Kalhoty jsem si pořídila v Bershce, botky v Soul Shoes (sice nejsou podzimní :-D, ale to nevadí) a kosmetiku vám představím viz. níže.


V L´occitane jsem si koupila dva stejné krémy na ruce s mandlemi. Jeden pro mě a druhý pro kamarádku jako dárek. Ta menší tubička je chladivý krém na ruce s Verbenou, dostala jsem ho zdarma k nákupu.


A teď už přicházejí na řadu má splněná - kosmetická přání. Tři položky jsem si mohla pomyslně odškrtnout v Douglas. Ikonický pudr Les Beiges od Chanel v odstínu N. 10, rtěnku Dior Addict v něžném odstínu č.561 Baby Rose. Vše se slevou 20% a jako bonus maska hvězd GlamGlow v cestovním balení.




V Sephoře jsem ukořistila rozjasňující bázi pod make-up z řady Méteorites se slevou 20%. Jsem z ní opravdu nadšená.


A nakonec nákup v Marionnaud. Make-up YSL Teint Resist odstín č.1, ten jsem měla vyzkoušený z předchozího týdne, protože právě v Marionnaud  mi dali jeho vzorek zdarma na vyzkoušení domů a to bez nákupu. Oční linky YSL baby doll v odstínu č.11 jsem neměla v plánu kupovat, ale když ony jsou tak krásné a na očích vypadají fantasticky. Na nákup jsem dostala slevu 25% a černou kosmetickou taštičku YSL (tu jsem bohužel zapomněla vyfotit).


S nákupy jsem nadmíru spokojená a v příštích týdnech se ještě na blogu objeví v podrobnějších postech, kde vám je představím blíže.

Taky se vám povedlo na dny Marianne totálně provětrat peněženku?

13 komentářů:

  1. Vítej zpátky! :) Koukám, že jsem se na Dny Marianne rozšoupla podstatně míň než ty, zrovna jsem taky uveřejnila článek. :-D Ta rozjasňující báze, to jsou fakt nějaký kuličky v tekutině? Jak to funguje? :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj četla jsem, to jsou perleťově růžový kuličky v tekutině, které mechanismus v pumpičce rozšmelcuje a při vystříknutí už je to namíchaná báze... chystám o ní článek..tam to zkusím vysvětlit lépe, teď už jsem hodně unavená :-D

      Vymazat
    2. celý léto jsem makala v práci a ještě o víkendech na brigádě, tak jsem se musela odměnit :-P

      Vymazat
    3. Potřebu odměnit se úplně chápu. :) Budu se těšit na podrobnější recenzi.

      Vymazat
  2. Úžasné nákupy, ty budeš úplně překrásná:)) Mám s pár produkty zkušenosti, dobře jsi vybrala:) Já letos nebyla, ale tak co, já té kosmetice stejně neodolám, ať jsou slevy nebo nejsou:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi původně moc nechtělo s tím, že si to všechno objednám z netu, ale při těch slevách se to celkem vyplatilo. A mám ráda ten rituál kdy si něco nového pěkně vybírám a pak odnesu k pokladně :-D uáááá jsem shopaholik!!! :-D

      Vymazat
  3. Koupila sis super věci já jsem si koupila taky něco u Locitane

    OdpovědětVymazat
  4. Krása. Tomu říkám odměna. :)
    A jsem ráda, že Tě zase čtu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, to my ženský se umíme odměnit :-D a jsem ráda, že ty jsi ráda :-D

      Vymazat
  5. Ahoj, fotky jsou krásné a pozádí je opravdu povedené.

    Na dny M. jsem utratila tolik peněz, že na to raději ani nemyslím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za zpětnou vazbu, ještě to není úplně ono, ale... pracuju na tom

      Z nákupu nemůžeš mít výčitky, ale radost... :-) teď už s tím nic neuděláš, tak se alespoň potěš

      Vymazat
  6. Jé, to je nádhera! Moc Vám to závidím, já si totiž řekla, že letos dny Marianne vynechám. Objednala jsem si totiž službu roční hlášení o produkci odpadu 2021 a zjistila jsem, že produkuji strašné množství odpadků. Tak se to teď snažím napravit a trošku se zamyslet nad věcmi, které kupuji.

    OdpovědětVymazat