pondělí 30. září 2013

Moji štětináči



Dnes bych vám ráda představila moje štětináče Hakuro. Zakoupila jsem je po delším rozmýšlení a "blogerské masáži"  v českém e-shopu Hakuro. Hodně mi s nákupem pomohla Lucie Dolejší z blogu svetmodyxl.blogspot.cz, která natočila podrobná videa skoro ke všem štětcům. Dnes jsem štětce poprvé od zakoupení vyprala a udělala pár fotek, jak po měsíci užívání štětce vypadají.


 Štětec HAKURO H55 
je určen k aplikaci sypkých, kompaktních, bronzujících a minerálních pudrů. Já štětec používám k aplikaci kompaktního pudru. Štetiny jsou syntetické. Nepelichá, výborně drží tvar a je krásně hustý.

Štětec HAKURO H54
- je určen k aplikaci tekutých a minerálních make-upů. Může být použit také k aplikaci bronzeru nebo růže. Já štětec používám k aplikace tekutého make-upu. Štetiny jsou syntetické. Nepelichá, výborně drží tvar a je krásně hustý. Při aplikaci vsákne minimum make-upu a to štětec nenamáčím.


Štětec HAKURO H24
- je určen k nanášení bronzeru a rozjasňovačů. Já ho používám k aplikaci tvářenky. Štetiny jsou syntetické. Nepelichá a výborně drží tvar.


 Štětec HAKURO H15
je ideální k aplikaci růže nebo bronzeru. Já štětec používám k aplikaci bronzeru. Syntetický vlas. Nepelichá a výborně drží tvar.


Štětec HAKURO H22
- je vhodný pro nanášení korektoru nebo pudru v okolí očí. Tento štětec používám k aplikaci pudrového rozjasňovače. Syntetický vlas. Nepelichá a výborně drží tvar.


Štětec HAKURO H60
- pro aplikaci tekutých nebo krémových korektorů na menší nedokonalosti pleti nebo v okolí očí. Syntetický vlas. Nepelichá a výborně drží tvar.


Štětec HAKURO H70
- je určen k aplikaci kompaktních a práškových očních stínů na celé víčko. Přírodní vlas z poníka. Nepelichá a výborně drží tvar.


Štětec HAKURO H74
- je určen k aplikaci a roztírání očních stínů v ohybu oka. Přírodní vlas z kozy. Nepelichá, ale po vyprání se vlasy po vnější straně trochu kroutí. Koza asi měla trvalou.


Štětec HAKURO H78
- je určen k velmi přesné aplikaci očních stínů ve vnitřním i vnějším koutku oka a podél spodní linie řas. Vlas přírodní z poníka. Zatím jsem neprala, jelikož jsem ho použila jednou.


Štětec HAKURO H80
- je určen k velmi přesné aplikaci očních stínů ve vnitřním i vnějším koutku oka a podél spodní linie řas. Vlas přírodní koza. Zatím jsem neprala, jelikož jsem ho použila jednou.


Štětec HAKURO H85
- je určen k vytváření očních linek a k modelaci obočí. Tento štětec používám k úpravě obočí. Syntetický vlas, výborně drží tvar.

H74 - detail kroucení štětin

Jak už jsem psala na začátku, štětce jsem dnes poprvé vyprala. Použila jsem k tomu klasický šampon a mycí houbu s moji rukou, o kterou jsem štětce šudlala. Praní dopadlo na jedničku, asi jsem měla vyfotit před a po, tak někdy příště. Nejvíce práce dalo praní štětce na make-up H54, H24 na tvářenku a H60 na korektor, ale vše z nich pustilo a jsou jako nové. U všech štětců Hakuro jsou dřevěné rukojeti a štětce jsou perfektně vyvážené. Kov, ve kterém jsou zasazené štětiny, je kvalitní a nejsou na něm znát žádné prvky opotřebování. Pracovat s nimi je radost, všechny plní svoji funkci výborně. Do budoucna si ještě nějaké štětináče z e-shopu Hakuro určitě pořídím, protože dodání bylo velmi rychlé a byla jsem s českým e-shopem spokojená.


Také máte nějakého štětináče Hakuro?

14 komentářů:

  1. H74 se mi líbí, ale nelíbí se mi, že se to kroutí :\\\

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidala jsem fotografie detailu kroucení štětin, není to zas taková hrůza, ale chtělo to v článku zmínit.

      Vymazat
  2. Nad stetcami tejto znacky uz dlhsie rozmyslam, najma nad tymi tenkymi na tiene :D takze thx za recenziu! :)
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je to dobrá investice. Jsem nadmíru spokojená :-)

      Vymazat
  3. Taky už bych si asi měla nějaké pořídit :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to moje první ucelená, mnou sestavená sada štětců a jsem moooc spokojená :-)

      Vymazat
  4. Jé super, pěkně přehledné, takže H15 se mi líbí, do toho taky půjdu:))

    OdpovědětVymazat
  5. Také mám Hakuro H74 a kroutí se mi. Ale jinak musim rict, ze vsechny ostatni stetce co mam jsou skvele a v poradku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hakuro štětce už mě strašnou dobu lákají. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Můj svět krásy10. října 2013 v 20:13

    Taky na ně pořád koukám a váhám...Jestli Hakuro, Zoeva, Real Techniques, nebo Sigma - moje vysněná, ale drahá, babo raď..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma real Techniques, sadu Dual Fibre ...ta mi vůbec nesedla, ale ty Hakuro - je potěšení s nimi ráno malovat obličej na ksichtík :-D , s ostatními nemám zkušenost

      Vymazat