čtvrtek 4. července 2013

New In...

Dnes jsem dala do kupy nové přírůstky do mé kosmetické rodinky. O některých napíšu ještě samostatné články (jak fungují atd.)


Od kamarádky jsem dostala sadu (opožděně k narozeninám) L'Oréal Mythic Oil - šampon a masku na vlasy. Mythic Oil si moje vlasy doslova zamilovaly (už jsem tuto sadu jednou měla), není potřeba kondicionér a masku nanesu jednou za týden. Antibakteriální gel na ruce se na léto hodí a tento je navíc v pěkném růžovém obalu. Lak na nehty Stars GS - neodolala jsem. W3 Clinic sypký pudr, bohužel je odstín č.23 velmi světlý - nechám ho odpočívat do zimy v šuplíku - Vivat bronzery a sluníčko! Růžová sada Oriflame s vůní melounu - krém na celé tělo a pleťová maska, ta vůně krému je nádherná, masku jsem ještě nezkoušela. 


Ze Sephory jsem včera dotáhla čistič štětců ve spreji (190,-Kč), štětec na obočí (190,-Kč) a Sculpting Disk - bronzer, matující pudr a rozjasňovač (v akci za 320,-Kč asi výprodej).


L'Oréal GlamShine lesk na rty s holografickými třpytkami pro efekt zvětšených rtů - vypadá na rtech moc pěkně. Barevný šepot v odstínu 310 Mad for magenta - fajn tónovací balzám.


Moje peněženka opět zaplakala, potřebovala bych nějakou bezednou :-)

3 komentáře:

  1. Fajn vecičky...hlavne to z Oriflame a veci na vlasovú starostlivosť by som brala...Také môžem ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný věci, jo takovou peněženku by potřeboval každý ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Bezednou peněženku by jsme asi potřebovaly všechny:)

    OdpovědětVymazat