úterý 11. června 2013

New in...

Venku se počasí konečně trochu umoudřilo, dnes celý den pálilo sluníčko (hurá) a dorazila mi výplata (dvakrát hurá). Mám výbornou náladu, tak si dáme New in :-)



Začneme návštěvou Yves Rocher, jejich ovocné sprchové gely krásně voní. Smoothie edice byla jasná volba, vůně je úžasná! Ach jo, je to mor - už se mi tu zas sprcháče začínají kupit. K nákupu jsem dostala ještě nějaký šampon, poputuje k babičce. Nerada s šampony experimentuju.


V Hyberalbertu jsem pořídila bahno z Mrtvého moře Kawar na celé tělo (169,-Kč). Už se těším až se bahýnkem celá napatlám a následně budu muset uklidit celou koupelnu (už jsem s tím smířená).


Dnes jsem si v parfumérii Fann koupila sadu LANCÔME,  mají do konce června 20% slevu na vše (snad jsem to pochopila správně). Sada mě vyšla po slevě na 556,-Kč - no neber to. Hypnôse Star jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, tak je konečně doma a mám z ní velkou radost.


V Douglas jsem sehnala tuhle mini sadu ESTÉE LAUDER za 190,- . Obsahuje řasenku pro větší objem a dva páry oční masky pod oči. Maska má odstranit následky stresu, tak jsem zvědavá.


A poslední položka z New in je taštička na šminky od mé drahé polovičky, kterou mi dovezl z Itálie. Našla si místo v mé kabelce a pomáhá v ní udržovat větší pořádek.


Taky u vás dnes slunilo svítíčko?

13 komentářů:

  1. U nás slunilo až odpoledne. :)
    Jinak jsou všechny věci velice sympatické, škoda, že tento měsíc šetřím. :)
    Taštička je moc hezká. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky šetřím, proto jsem tu sadu koupila v akci :-D

      Vymazat
  2. Ten šampon jsem si v Yves Rocher taky byla vyzvednout a už ho vesele používám. Každopádně jsem ho teda nedostala takhle hezky zabalený! :-D Sada Lancome se mi moc líbí, ale slíbila jsem si, že se budu v nakupování trochu krotit, navíc řasenek mám šílenou zásobu. :-) Sluníčko u nás svítilo jen brzy ráno a teď večer, zbytek dne bylo zataženo a pršelo, ale vlastně mi to ani nevadilo, zítra určitě bude krásně celý den. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle pěkně zabalený jsem ho dostala v Mladé Boleslavi, řasenky mám aktuálně jen tři z toho dvě mini balení a tu novou Star- takže jsem trpěla nedostatkem :-D Taky svítilo od rána až do teď, jen se občas na nebi vyloupl nějaký ten mrak, snad bude krásný i víkend

      Vymazat
  3. Jejda, ty sprcháče vypadají moc hezky, musím se na ně skočit podívat (a můj šestý smysl mi říká, že ty vůně budou něco na mě ;))

    Myslím, že sleva ve Fannu by měla platit na veškerou dekorativní kosmetiku.

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat
  4. ty sprchové gely od Yves Rocher vypadají celkem chutně :D dneska na ně asi mrknu a myslím si že si taky nějaký odnesu domů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten sprchoý gel s vůní lesních plodů jsem o vékendu dostala od bráchy a musím potvrdit, že voní opravdu nádherně. Ta sada Lancome taky nevypadá k zahození :-). Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Lancome je super, taky bych brala, asi se tam zajdu podívat, když je ta sleva...

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelé vecičky...Ja za kozmetiku takto veľa nedávam, ale sprcháče sú krása už na pohľad!
    Pošli mi vôňu xD
    No a tiež ma zaujala tá sada, zľava je úžasná...Len tiež sa mi to stále zdá veľa....teda nie...Beriem že je to značka, ale ja by som za to toľko nedala....Tak som to myslela :D

    OdpovědětVymazat
  8. perfektné vecičky, tie sprcháče si kúpim :)

    pozývam ťa ku mne na GA o skvelé ceny
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/06/giveaway-alebo-velka-letna-sutaz.html

    OdpovědětVymazat
  9. Já zbožňuju ty jejich YR mléka :-)

    OdpovědětVymazat