sobota 30. března 2013

Vy se ptáte... já vám odpovím :-)

Nevím čím to je, ale dneska se ta sobota nějak táhne a k tomu na mě sedla lenora. Potřebuju se z té unuděné nálady nějak dostat, tak snad mi v tom pomůžete. 


Zeptejte se mně na co chcete a já se pokusím odpovědět :-)


zdroj ZDE




Odpovědi

Pro Ilku:


V současné době mám slabost pro asijská BBčka, pořád experimentuju se vzorkama a doufám, že už brzy dorazí i nějaká plná balení z e-bay (ach ta pošta). Jinak z dekorativky vede bezejmená paleta očních stínu, kterou jsem si před rokem koupila ve stánku na OC Letňany. Možná bych i na toto téma mohla vytvořit nějaký ten článek. Co se týče pečujících produktů - moje vlasy si zamilovaly šampon Mythic Oil Loréal a neobejdu se bez tří kroků Clinique.

V dubnu budu objednávat LadyBox a SenzaBox. 

Můj kocourek Macchiato je Ragdoll a je mu 2,5 roku. Přikládám pár fotek Makýska, jak mu doma říkáme :-)




Pro Mi-ishu:


Beru to z pohledu, jak bych nevyšla ven na veřejnost : nedokážu si představit život bez pudru, tvářenky a tužky, nebo jiného zbarvovače či dokreslovače obočí. Obešla bych se bez řasenky, dokonce jsem půl roku řasenku nepoužívala - rozumějte na běžné denní líčení, radši jsem si o tu dobu ráno přispala :-D. Také bych se obešla bez krémů - nejsem mazací typ. 


Pro Dullsineu:

Velikonoce slavím barvením vajec a nechám se vyšupat tj. lidové zvyky ano, křesťanské ne.

Oči odličuju gelée odličovačem Sephora nebo dvoufází na oční make-up z Douglas. Jeden čas jsem odličovala voděodolnou řasenku tím modrým olejíčkem na mazaní pro miminka, neštípal do očí a řasenka šla výborně dolů. Ale voděodolnou řasenku už nepoužívám, tak stačí jen to viz. výše.




Zde máte rozluštění problematiky vejce vs. slepice :-D




9 komentářů:

  1. Tak já se teda ptám: Jaké jsou tvoje nejoblibenější kosmetické produkty? (ať už z dekorativní, pečující nebo vlasové kosmetiky)
    Budeš si objednávat nějakou dubnovou krabičku krásy? Jakou? :)
    No a něco nekosmetického, kolik je Tvému kocourkovi Macchiatovi a co je za plemeno? ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za odpovědi, už teď se těším na recenze Ladyboxu a SenzaBoxu. :) Makýska pozdravuj, na té poslední fotce v kyblíku vypadá naprosto úžasně! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem četla, "Zeptejte se mně na co chcete", tak mě hned napadla otázka: "Co bylo dřív, vejce, nebo slepice?," ale hádám, že otázka by asi měla být trochu jiného charakteru :D
    Takže se raději zeptám na něco "zajímavějšího" :D a to, bez kterých tří kosmetických výrobků si nedovedeš představit život :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky napadlo :" Vejce nebo slepice " :D Je to ještě trefnější, když jsou ty velikonoce :D

      Vymazat
  4. Já bych se chtěla zeptat:

    1) Slavíš Velikonoce?
    2)Co používáš k odlíčení očí?

    Děkuju za odpovědi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak Makýsek je neskutečný fešák :))

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za rozluštění jedné z nejzávažnějších otázek světa :D
    Asi jsem se měla dát na vědu, protože přesně to samé jsem si myslela, že nejdřív musel být jeden "mutant", který pak reprodukovat svou DNA :D

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, ráda čtu váš blog a teď jsem našla možnost, že se vás můžu na něco zeptat. Já ráda čtu, ale na vašem blogu moc textu o knížek nenacházím. Tak se chci zeptat, jestli existuje databáze spisovatelů, ke kterým se třeba ráda vracíte a prostě jestli jsou knížky, které ráda čtete? :) Děkuji vám za informaci. :)

    OdpovědětVymazat