pátek 29. března 2013

Moje top devítka z březnových beauty boxů

Po těžkém pracovním týdnu jsem zpět a mám pro vás devět nej udělátek z březnových beauty boxů - LadyBoxu, SenzaBoxu, GreatBoxu. Těhle devět kousků zasáhlo mé srdéčko a já o nich nemohla nenapsat.



LadyBox - Líbej mě! balzám na rty jahoda 10g

Jahůdkový balzám je prostě mňam - voní po jahodách, barví jako jahůdka a s trochou dobré vůle tak i chutná. Balzám je vyrobený jako privátka pro LadyBox a já mám podezření, jestli výrobcem není LUSH. Kovová pikslička je stejná jako u vzorku Lemonny Flutter v únorovém SenzaBoxu. Ale možná je to jen shoda náhod a obalů.


Zrcátko SenzaBox

když jsem tu věc viděla poprvé z potištěné strany, řekla jsem si: "Proboha, připínací placka! Asi si ji připnu na čelo,ne ?!" Ale z placky se vyklubalo roztomilé zrcátko. 





Anatomicals Banánový lesko-balzám na rty 15ml  (SenzaBox)

Mazadel na hubu není nikdy dost a ba-na-na-na-ny já rád. Voní jako banán, ale nechutná tak - škoda. Pusu zvláční a dodá lesk jak blesk.

Anatomicals pleťová maska 15ml

Masku se teprve chystám vyzkoušet, ale na první pohled mě zaujal  růžový pytlíček - na růžovou jsem prostě úchyl. Maska má být hluboko-čistící, tak uvidíme, jestli vyčistí i mé mozkové závity :-)




MUFE - Aqua Eyes černá tužka na oči 0,7g (SenzaBox)

Tužka je vodě-odolná, odolala zkoušce vodou. Namalujete s ní sytě černou linku bez přílišného tlaku na oko. Bojím se jí ořezat, aby mi pak nezbyl jen pidi špalíček.

ILLAMASQUA - lak na nehty THROB 15ml (LadyBox)

Sytě červená barvička - kryje v jedné vrstvě. Výdrž cca 2 dny, pak se začal oprýskávat. Za plnou cenu bych ho asi nekoupila.




IVEN Cosmetics LUXURY LINE (GreatBox)

COLLAGEN speciál s elastninem 10ml 
a
KRÉM s výtažkem z hadího jedu 10ml

Od aplikace Collagenu a krému jsem nic nečekala, o to větší bylo moje překvapení po týdenním mazání obličeje těmito přípravky. Collagen ve spolupráci s krémem pleť krásně vyhladil a napnul. Je mi 27 let, tudíž není brzo na koketování s vyhlazující krémy atd. Silně uvažuji o koupi Collagenu v plném balení. Cena není zrovna lidová, ale ubývá z kelímku po málu. 
Krém s výtažkem z hadího jedu by se měl používat maximálně 3 měsíce v kuse a potom by měla být pauza. Čas pro tento krém v mé kosmetické výbavě ještě nastane. Dám tomu tak pět let a vrásky ho přivolají samy. Více info ZDE






Weleda čisticí tonikum 2v1 10ml (LadyBox) 
(viz. první foto nahoře)

Tonikum mi pleť pěkně vyčistilo od make-upu (nepoužívat okolo očí) a příjemně provonělo celou koupelnu citrusovou vůní. Pleť chce po odlíčení tonikem opláchnout vodou. Složení: voda, směs přírodních éterických olejů, olivový olej, výtažek z oddenku kosatce a vilínu, vosk z ovčí vlny, alkohol.



Jaké produkty z boxů oslovili vás?

9 komentářů:

  1. Žádnou březnovou krabičku krásy jsem nekupovala, ale podařilo se mi směnit s jednou slečnou lak na nehty od Illamasqua, v úterý by měl dorazit, tak jsem na něho zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si moc na laky nepotrpím, dělám si gelovky - větší výdrž barvy a hlavně maximální zpevnění, ale ty barvičky od Illamasqua jsou kouzelné - modrozelená, zlatá... moc pěkné :-)

      Vymazat
  2. opet jsem si zadnou krabicku neporidila, i kdyz tentokrat uz opravdu chybel jen kousicek:)

    OdpovědětVymazat
  3. me uplne ucaroval ten anatomicals balzam,je super!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jediné jeho mínus je, že nechutná jako banán - to by byla pecka a já bych měla přichabol :-D

      Vymazat
  4. To zrcátko je hrozně roztomilý!

    OdpovědětVymazat
  5. nemala som tento mesiac žiadny boxík...brala by osm ladybox

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsem viděla obsahy březnových boxů, ani mi nijak nebylo líto, že jsem neobjednala, ale teď po té, co jsem u Levandule viděla, jak božsky vypadá lak na nehtech, docela mě to nalomilo :-) Na druhou stranu se mi vážně nechce dávat tolik peněz za lak na nehty, ale ta červená je vážně krásná...

    OdpovědětVymazat