pondělí 11. března 2013

Manu - manu - Manufaktura...

Po týdenní pauze jsem se konečně dostala opět k blogu. V pondělí porada, úterý pracovní návštěva Prahy, středa a čtvrtek pracovní-wellness pobyt v Beskydech, v pátek nákupy u sousedů v NDR (o těch vám ještě napíšu) a o víkendu jsem se musela věnovat příteli :-) Jak vidíte, týden to byl vskutku náročný.

Dnes mě vítr zavál no mého oblíbeného krámku s různými roztomilostmi a čaji v Novém Boru, který se jmenuje Dárkovna. Tam jsem narazila na výrobky české značky Manufaktura. Neodolala jsem a koupila krém na ruce Grapefruit a Verbena s bambuckým máslem - vůni citrusů  já rád :-) a nepohrdnu ani Mojitem, tudíž zvláčňující mýdlo na ruce Mojito bylo jasná volba. Obojí krásně voní a krém je dokonce velmi dobře funkční. Ještě si o něm přečtete, plánuji článek o krémech na ruce.


A jako třešničku na dortu jsem si zakoupila tento krásný jumbo hrnek Manufaktura s puntíky.


Co by byl jumbo hrnek bez čaje? Tadáá... koupila jsem i čaj, hodně čaje ...celkem 96 sáčků o dvanácti příchutích. Výborný čaj Tea of Life ze Srí Lanky. 


V balení jsou tyto čaje:

 zelený čaj jasmín, zelený čaj granátové jablko, zelený čaj pomeranč a koření, nefermentovaný čaj černý rybíz, neferment. čaj citrus, neferment. čaj Chai, zelený čaj guava, neferment. čaj levandule, černý čaj máta, černý čaj vanilka, černý čaj lesní plody, černý čaj tropický sorbet.

Kdyby někdo nevěděl, jsem čajofil :-)




Co vaše úchylky?

9 komentářů:

  1. Manfukaturu mám jako značku moc ráda. Protože má Princezna dost citlivou pleť a po tatínkovi se jí dělají vyrážky, používá zásadně heřmánkovou řadu s krtečkem od Manufaktury a už se tolik neosypává. Jenom jsem si všimla, že šampon a sprchový gel s krtečkem mají na chlup totožné složení, což mě docela zarazilo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je zvláštní, a je to i ve stejném pořadí? Možná je v obou rozdílní poměr látek.

      Vymazat
    2. No právě, že i ve stejném pořadí, takže naprosto totožné...

      Vymazat
  2. Úžasné poklady, přesně podle mého gusta. ;-)
    Moje závislosti? Těch je nekonečně mnoho. Kdo mě zná, ten ví. :-D.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle tvého blogu soudím, že máš pěknou úchylku :-)

      Vymazat
  3. manufaktura je velice zajímavá značka !

    OdpovědětVymazat
  4. Super úlovky! Osobně jsem Manufakturu nikdy nepoužívala, ale koupila jsem ji známé z Finska a ta je z ní úplně nadšená :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to moje poprvé s Manufakturou a jsem více než spokojená :-)

      Vymazat