pondělí 18. února 2013

Korejské BB SKIN79 ... 1.část


Minulý týden mi dorazila z Aukra minisada BB krémů od SKIN79 za 289,- kč s poštovným. Navíc jsem v balíčku našla tři pytlíčky vzorků dalších druhů BB od SKIN79. Dnes jsem měla více času než obvykle, proto jsem nafotila pár swatchů a rozdělím se s vámi o svoje dojmy. Článek jsem rozdělila na dvě části, v každé najdete tři druhy BBček od SKIN79.

Jako první trojici vám představím tyto BB krémy: 


zdroj fotografie: buybbcream.com

Oriental Shining Pearl BB +   Snail Nutrition BB  Triple Functions Super BB+



jiné pořadí než nahoře :-)



Konzistence:

Nejvíc tekutý je Oriental SP BB+, to je vidět i na obrázku. Snail N BB je také trochu tekutý a nejhutnější z této trojice je Triple F S+ BB. Omluvte moje zkratky :-)



Parfemace:

Nejvíce parfemovaný je Oriental SP BB+, voní mi po koření. Triple F S+ BB nevoní výrazně, cítím nějaké bylinky. Nejméně parfemovaný mi příjde Snail N BB, nevím po čem voní, ale není to nepříjemná vůně.


Aplikace:

Všechny tři krémy se velmi dobře roztírají, já použila pouze prsty. Nejlépe se vstřebal Oriental SP BB+ , potom Snail N BB. S Triple F S+ BB bylo trochu více práce, je to dáno i jeho konzistencí viz. výše.


Všechny tři krémy rozjasní pleť, ale nejvíce Oriental SP BB+, který obsahuje hodně částeček odrážejících světlo: ne třpytky, ale jemný shimmer. Snail N BB a Oriental SP BB+ mají odstín spíše do šediva. Triple F S+ BB má příjemný nádech do žluta. Nemají mastnou texturu.



Zkouška krytí - no comment :-)









 Pokračování příště, snad zítra :-)



Které BBčko je váš favorit?

5 komentářů:

  1. BRTC Whitening and Repairing
    Hanskin Caviar Gold
    The Oriental Perfect Cover - mám ráda tu ve víčku integrovanou tvářenku
    Holika Holika Petit BB Shimmering
    řazeny dle oblíbenosti :-)
    V šuplíku s nimi bydlí též Skin 79 VIP Gold Super Plus Beblesh Balm BB Cream, Skin 79 Vital Orange, Skin79 Hot Pink Shiny Pearl Water Drop (nebrat, obsahuje třpytky velikosti blech) a Skin79 Diamond The Prestige (spíše vhodný jako rozjasňovač na konkrétní části obličeje, než pro použití na obličej celý)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je pěkná sbírka :-D

      Vymazat
    2. Mno, trochu "BB addicted" :-) A to už jsem jich pár přesunula k novým majitelkám, neb to samozřejmě nestíhám používat všechno. Teď se chystám těmi pod prvními čtyřmi podarovat další. Jenže za cenu plus mínus tři stovky kus prostě nikdy neodolám, když mě nějaký zaujme.

      Vymazat
  2. super BB budeš tiež? pretože pre mňa je ten najlepší ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dnes jsem bohužel nestihla nafotit swatche, ale zítra bude Super + Pink BB, Oriental Gold BB a Diamond Pearl collection BB

      Vymazat