pondělí 25. února 2013

Je libo SenzaBox?

Na únorový SenzaBox jsem se těšila jako malé děcko. Náladu mi trochu zkazilo, že byl můj boxík poslán v druhé várce a dorazil až dnes. Po otevření jsem opět nebyla překvapená, jelikož jsem neodolala a o víkendu prohlédla blogy s obsahem únorového boxu. Fotky jsem nafotila po příchodu z práce, tudíž kvalita nic moc.

SenzaBox tento měsíc vsadil na žlutou barvu krabičky, uvnitř a z boku se srdíčky. Pytlík bych příště vynechala, kombinace pytlíku a boxu mému oku moc nelahodí. Dopis s Amorkem přišel tak trochu s křížkem po funuse, ale budiž.

 


No a co samotný obsah boxu? Trochu mi schází plné balení čehokoliv, cestovní balení není to pravé ořechové. Jinak složení značek a jejich vzorků v boxu není nejhorší.




Tělové máslo NIP+FAB Coconut Latte 50ml

S NIP+FAB se setkávám poprvé, v duchu jsem se těšila na Mango Smoothie (mango já rád). Hmm, a ono Coconut Latte, jenže kávové vůně atd. mi nevoní. 


Sprchový gel DOVE Bambucké máslo a vanilka 55ml

Značka Dove mě v boxu nepohoršila, ale mohlo být plné balení. 




CRABTREE  & EVELYN Avocado Hand Therapy 25g

S touto značkou se setkávám také poprvé. Krém má příjemnou vůni avokáda s olivovým olejem a bazalkou. Po namazání jsem neměla pocit mastných rukou.


Denní krém RYOR Ryamar 30ml

Nejsem obličejový mazací typ. Krém poputuje o dům dál.




LUSH Lemony Flutter 10g

Na Lush jsem se hodně těšila. V blogosféře se toho hodně píše o úžasně voňavých produktech této značky. Lush nezklamal, krém na nehtovou kůžičku krásně voní po citronech. Neodolám a určitě využiju slevu na poštovné z jejich e-shopu.


MUFE Smoky Lash řasenka 3ml

MUFE je na blozích taky hodně profláklá. Takže mám od této řasenky velká očekávání. Kartáček se mi na první pohled líbí, nemám ráda plastové. Uvidíme - vyzkoušíme.




+ Bonus energy žvýkačka BITTERS

Tak ta je fakt bitter! Hnusná a hořká! Nikdy více :-D





Plánujete objednat březnovou edici SenzaBoxu?

8 komentářů:

  1. Zatim jsem zádný boxiknemela, ale moc rada prohlizim články:-)!

    OdpovědětVymazat
  2. no já mám docela boxovou horečku, hodně mě lákají nové značky

    OdpovědětVymazat
  3. Ta žvýkačka je fakt hnusná, dneska jsem si dala :( ale ta řasenka a krém na ruce - super :)

    OdpovědětVymazat
  4. já si dávám pauzu, řekla jsem si, že si s boxem udělám radost až po maturitě :D ale únorový Senzabox se mi svým složením fakt líbí:)

    OdpovědětVymazat
  5. Lituji, že jsem si tohle vydání neobjednala :) obsah se mi moc líbí

    OdpovědětVymazat
  6. keby mi toto prišlo /neobjednala som si/ bola by som dosť sklamaná...

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych taky tenhle obsah brala :D ale dávám si nějaký čas se všemi boxy pauzu. Mám ze sebe radost, že jsem to zatím vydržela, ještě uvidíme jak dlouho :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nevím proč, ale z nějakého důvodu je mi sympatičtější ladybox, který jsem si ještě nikdy neobjednala :D Senzabox jsem si objednala jednou (2.vydání) a nijak mě nenadchl. Jo tímhle balením s LUSHem a MUFEm bych asi nepohrdla :)

    OdpovědětVymazat