sobota 12. října 2013

Nové začátky ...

Moje milé čtenářky, počasí u nás na severu je uplakané a já trochu taky. V posledních dvou týdnech se cítím jako na horské dráze. Získala jsem sice vysněnou práci, ale skončil můj šestiletý vztah. Celé dny o tom přemýšlím, a tak si říkám - je to šance pro nové začátky? Zkusit něco nového? Věnovat se tomu, co jsem zanedbávala? Hodně mě to nakoplo, protože všechno zlé je pro něco dobré. Vzala jsem to pěkně z gruntu a o tom je i dnešní post.

Hodně mě zajímá historie, ale nebylo moc času na čtení. Maximálně prolistovat časopis History a občas vejletit po českých hradech a zámcích. V Hyperalbertu měli slevy na knihy a mezi nimi Královskou Trilogii za krásných 299,- Kč. Královská Trilogie je souborným vydáním tří knih - Ženy a milenky českých králů, Muži a milenci českých královen, Děti a levobočci českých králů. Čtení to bude obsáhlé, má přes 580 stran.
Španělština pro mě není úplně španělská vesnice Na střední jsem chodila jeden rok na kurz španělštiny, nějaké základy jsem stihla pochytit, tak proč ji neoprášit. Denně trávím hodně času v autě a já toho můžu využít právě k učení  za pomoci Španělštiny do auta. Ta za mnou teprve putuje. Na doma jsem pořídila Španělštinu pro samouky.
A kde jsem zakončila poslední čtení mi pohlídají sovičky.
V německém Kauflandu jsem neodolala stojanu Manhattan a mám pro vás co testovat. Oční stíny v odstínu Blue is back a bázi pod oční stíny. S BB pudrem jsem vás již seznámila, pořídila jsem si jen světlejší odstín.

Co mě nezabije, to mě posílí!

13 komentářů:

  1. To mě teda velice mrzí :/ Ale určitě to zvládneš a jak se říká.. život jde dál :) Čeká na tebe určitě něco lepšího.
    Jinak gratuluji k vysněné práci! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak hodně štěstí do nového začátku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Duhová Kočko! Je fajn, že víš, jak to chodí, jak píšeš, vše zlé je pro něco dobré a to dobré zase přijde, prostě to tak má být. Přeji ti tedy hodně sil a věř mi, že za pár měsíců vše uvidíš úplně jinak:) Nová práce je super, ať se ti tam daří a líbí!
    Oční stíny jsou nádherné, super kup!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, můžu se zeptat odkud je sovičková záložka a jaká byla její cena? Byl by to skvělý dárek k Vanocům pro kamarádku :) Děkuji L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koupila jsem ji v jednom knihkupectví, výrobce je albi.cz

      Vymazat
  5. Gratuluju k vysněné práci a přeju ti, ať nejsi dlouho smutná. Chlapi jsou, byli a budou, s prací snů je to těžší. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ani si neumím představit co bych na Tvém místě dělala. Ale věřím v to, že bude líp. Jinak gratuluji k práci, taky bych nějakou potřebovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teress, to si neumí představit nikdo, dokud se mu to nestane... Děkuji, no já jsem dlouho hledala to pravé místo, ale přitom jsem pracovala... Přeju hodně štěstí při hledání

      Vymazat
  7. To jsem zvědavá, jak jste dopadla s tou španělštinou. Pro mě je to jazyk, který jsem se prostě nikdy nenaučila. :( :D Ale Španělsko mám ráda, i když poslední návštěva byla trochu horor, protože jsme měli bouračku na dálnici a manželovi řekla pojišťovna, že nám nic nedají, protože se autu neshoduje vin kód. To teda nevím, jak se může stát, ale stalo se. :(( Tak vám přeji, ať je vám lépe! Myslím na vás! :)

    OdpovědětVymazat