středa 29. května 2013

Z čeho si na zadek nesednu...

...aneb můj antiwishlist


Dneska sice skoro celý den svítilo sluníčko, ale s koncem mé pracovní doby se přihnala brutální bouřka s deštěm a já měla po náladě. Tak jsem se rozhodla trochu té blbé nálady a negace hodit i na vás, tudíž si dáme můj antiwishlist kosmetických i nekosmetických věcí. Přihodím i pár kosmetických značek, které mi nejsou zrovna sympatické. 


Bioderma micelárka  

Micelárkové šílenství se mi vyhlo obloukem. Odličuju si make-up tím co je zrovna po ruce: pleťovým mlékem, krémem, pěnou, micelarákou Lirene, atd. Jen oční okolí odličuju většinou dvoufázovým odličovákem pro to určeným. Vše zatím odličuje na jedničku. Nemám citlivý ksichtík, proto je pro mě micelárka za 500,-Kč zbytečné vydání.

zdroj eshop.pharmawell.cz 



NAKED paletky stínu

Nemám ráda hnědé a zemité odstíny, tak proč si kupovat naked paletky. Nemám zájem o drahé ani o levné. 
zdroj www.beautybay.com


Rtěnko-balzámy v tužkách

Zde nezáleží na značce. Pro mě zcela nepraktická věc, vlastně spíš to zavírání. Dejte mi do kabelky věc s víčkem (na magnet a šroubovací nepočítám) a já vám garantuju, že do hodiny je ta věc bez víčka. Stejný problém mám i s konturovací tužkou v kosmetické taštičce, stačí v ní dvakrát zašátrat a tužka je bez čepičky (a zlomená, kurnik!). Pokud jste některá z vás viděla čubinu (tohle označení jsem pochytila z blogosféry) se šroubovací čepičkou, dejte mi vědět do komentářů.
zdroj  www.extrakrasa.cz


MUFE - Make Up For Ever 

Když mě nedávno v Sephoře slečna při hledání matujícího make-upu přesvědčovala, že ten od MUFE je prostě nej, začala mi vyskakovat po celém těle kopřivka. Nevím čím to, ale já tuhle značku nemám ráda. Obaly se mi zdají nezajímavé a cena též. Zatím jsem zkoušela tužku na oči a řasenku z beauty boxů, řasenka udělala z řas slepenec a tužka je prostě tužka.

zdroj www.wereabigdeal.com 



MUA - MakeUp Academy

Od této značky vlastním díky Bloboxu od Terky tvářenku a stříbrné linky. Tvářenka se tváří na první pohled moc hezky, ale výdrž nic moc a navíc z ní cítím chemii (prostě mi smrdí). Stříbrné linky drží celkem slušně. Bohužel nemám potřebu něco dalšího od této značky zkoušet.

zdroj www.muastore.co.uk



Bobble filtrační lahve 

Vzhledem k tomu, že pracuji v nápojářské firmě a dostávám pitný režim, je pro mě tahle lahev úplně mimo mísu. Láhev má filtrovat hlavně chlor a jeho odér. Doma piju i vodu z vodovodu, ale žádný chlor na jazyku ani v nose necítím. 
 zdroj www.baby-centrum.cz



Co máte na svém antiwishlistu vy?

24 komentářů:

  1. Ja som počula na micerálku samé dobré ohlasy :/ No nepoužívam také veci, takže neviem :) Ale tú paletku by som ja osobne brala, ostatné vecičky nie :) Ja mám rada takéto tiene, no určite lacnejšie ! ;)

    Giveaway :) http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/05/giveaway-with-httpswwwsilverag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem na Biodermu slyšela jen dobré, ale za ty peníze to nepotřebuju :-)

      Vymazat
  2. Já s tebou prakticky ve všem souhlasím =D
    Bioderma mě taktéž neláká, cena mi přijde fakt šílená. Navíc nemám problém odlíčit se nějakym drogérkovym Garnierem atd. Dokonce se momentálně odličuju dětským gelem Babylove. A v pohodě, micelárka za 500,- mě taky nebere.
    S Naked taky souhlasím, hnědá mi přijde šíleně nudná, tak na co celou paletu hnědých odstínů, lesklých, matných, pořád je to hnědá.
    Rtěnkobalzámky, no, vystačím si s Essence, když po nich zatoužím =)) Ale radši mám rtěnky.
    MUFE, MUA a filtrační láhve mě neberou, nějak to na mě taky nedolehlo =))

    OdpovědětVymazat
  3. Bobble mi celkem pomáhal, když jsem ještě chodila na tréninky do tělocvičny, kde v budově tekla opravdu hnusná chlorová voda, jinak v něm taky moc nevidím smysl, protože obecně u nás teče voda všude docela slušná.
    MUA mě taky neláká, rtěnkotužkobalzámy se mi tak na pohled líbí, ale taky nevím, jak by přežily nošení v tašce. :) K MUFE mám celkem neutrální vztah, ale zatím mě nic až tak moc nezaujalo, jen uvažuji nad rtěnkou. :) Na Naked nedám dopustit, ale je fakt, že pokud někdo nemá rád variace hnědých stínů, je zbytečné si kupovat variaci hnědých stínů... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to víš, já provozuju jen gaučink... tak se jenom natáhnu pro šťávu :-D

      Vymazat
  4. Já celkově nemusím taky Biodermu, měla jsem od nich pár vzorkovních věcí ale že bych si z nich sedla na zadek. Za tu cenu jsem čekala tedy daleko víc.

    Jinak tužku na oči od MUFE mám taky, úplně tu stejnou a už v životě nechci jinou, žádná mi nikdy nesedla tak jak tato...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. používám spíš linky než tužky, tak mi příjdou všechny tužky stejné :-D

      Vymazat
  5. Tak musím říct, že se shodujeme skoro ve všem! ;) Jen u té Naked paletky váhám, kdyby mi ji někdo dal, asi bych neodmítla... ale sama si ji kupovat rozhodně nebudu. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak, kdyby mi někdo naked dal - určitě nepohrdnu a využiju ty dva stíny do černa :-D

      Vymazat
  6. Mám stejný názor na Biodermu, 500 za micelárku prostě nedám, stejně tak mě nelákají ani jiné jejich produkty.

    Rtěnkobalzámy nemám ráda, ale zas z jiného důvodu než ty :D Já chci prostě rtěnku s barvou, nemám ráda poloprůhledné cosi na rtech.

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem viděla pár swatchů, kde ta pigmentace byla opravdu pěkná... Dior se teď taky vytasil s tužkama, tak jsem zvědavá :-P

      Vymazat
  7. až na MUA to máme uplně stejný :)

    OdpovědětVymazat
  8. No já jsem se teda divila co píšeš, Naked bych třeba chtěla zkusit ale ta cena.. Jinak MUA bych hrozně ráda zkusila.

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím. Až na Naked a MUA, já zase zemité odstíny moc ráda. :) A jsem ujetá na paletky. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. No tu micelárku mi teď nabízela kamarádka - přesně tuto Biodermu, ale nevím.. já se nejradši odličuju vlhčenými ubrousky, nebo vodou od Ziaja - tak mě výjde na 60,- -70,- a vydrží mi taky dlouho.. takže pro mě zbytečně vyhozené peníze.
    Jinak, tu NAKED paletku bych brala, já se zas líčím jedině hnědými stíny - zvedá se mi žaludek z těch svítivě barevných modrých, zelených, růžových stínů :D Mám ráda přírodnější líčení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pardon, za ten předešlý smazaný komentář :D ale napsala jsem tam dvakrát za sebou KAMARÁDKA MI NABÍZELA :DDD a vypadalo to hrozně, nesnáším takhle viditelné chyby.. tak jsem to musela přepsat :D

      Vymazat
    2. se stane :-D , taky nejsem vyznavačka neonových očí, ale zrovna hnědou já nerada, šedá je lepší :-)

      Vymazat
  12. Poslední dobou je všude boom kolem Color Whisper od Maybelline.. mě nějak nelákají.. prostě barevný balzám no. Žádný sedmý div světa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. četla jsem, že hydratace nic moc... na co takový balzám, máš recht :-)

      Vymazat
  13. Tak to s vámi souhlasím. Taky mě tyhle produkty nelákají. Ale třeba takové náušnice z chirurgické oceli, tak z toho jsem jak na trní. :) Doufám, že dostanu nějaké šperky od přítele k narozeninám, které mám příští týden. :) Jestli ne, tak to asi budu muset vzít do svých rukou nebo co. :O :D

    OdpovědětVymazat