úterý 8. ledna 2013

Testování z prosincového LadyBoxu

Recenzí prosincového LadyBoxu je na blozích plno. Nebudu se tu rozepisovat o každém vzorku v boxu, nemá to smysl. Tělové máslo jsem darovala mamce , vůbec mi nevonělo. Oční stín Inglot - zlatavý odstín č. 30 je oukéj. Krém na ruce, klasika - kdo maže ten jede. Ořezávač nehtové kůžičky vhozen na úplné dno šuplete - neořezávám se. Saloos bio obličejový olej zatím vynechám, po svátcích mám v sobě oleje dost. Vzorky krémů na obličej Lavera jsem také odevzdala mamce, mám už nějak pře krémováno.

Z prosincového boxu jsem si vybrala na testování krém Fleur de Santé a microfoliant Dermalogica. 
Velikost vzorků přímo vybízí k hlubšímu probádání, minimálně týdennímu - snad krém nedojde. 


Fleur de Santé Clarity Denní i noční krém 15ml 







 Dermalogica daily microfoliant 15ml







1. den ráno

Krém Clarity má dle mého příjemnou vůni, pravděpodobně od bambuckého másla a olivového oleje. 
Po rozmazání na obličeji jsem jeho vůni  cítila ještě cca. deset minut - na denní krém vůně až moc. Po krému jsem nebyla mastná, vstřebal se celkem rychle. Textura pleti byla jakoby sametová. Rozzářené pleti jsem si po prvním použití nevšimla, stejně tak ani mladšího vzhledu :-D  

1. den večer

Podle návodu jsem microfoliant v podobě pudru (méně než půl lžičky) smíchala s vodou. Vůni jsem nebyla schopná rozkódovat, ale možná jsem cítila citron? Z pudru a vody vznikla kašovitá hmota a tu jsem nanesla krouživými pohyby na obličej. Chvíli jsem kroužila kroužky a elipsy a po minutě kroužení jsem obličej opláchla vodou. 
A výsledek? Za mě hned po první aplikaci jednička s hvězdičkou. Tak hebkou prdýlku , pardon obličej, jsem ještě neměla. Na nose zesvětlily také černé tečky. Jsem příjemně překvapená.
Pleť mám vyčištěnou a neblýskanou, můžu nanést Clarity krém, který jak píšou má dvojí užití na den a noc...

2. den ráno

Obličej jsem opláchla vodou a opět jsem nanesla krém Clarity, tentokrát v tenčí vrstvě. Pleť se mi zdála po večerní aplikaci krému trochu mastnější. Krém zanechal hebký film.  Rozzářenou pleť a mladší vzhled jsem nezaregistrovala.

2. den večer

Klasika, odlíčení a kroužení po obličeji za použití pudru-microfoliantu smíchaného s vodou. Opláchnout vodou a můžu prozkoumat dnešní výsledek. Opět perfektně vypulírovaný obličej jako porcelánová panenka. Jen si tak říkám, jak dlouho to můj ksichtík vydrží. Nanesu krém Clarity a jde se do hajan.

3. den ráno

A máme tu třetí den testování. Vyčistit zuby, opláchnout obličej a můžu začít krémovat. Krém nanesu v tenké vrstvě, nechám dvě minuty vstřebat a můžu začít s fasádou. Má pleť se mi zdá více barevně sjednocená, ale to bude spíše vlivem microfoliantu.

3. den večer

Odlíčím fasádu, vyzubím se, navlhčím obličej vodou a můžu začít kroužit s microfoliantem. Po dnešní aplikaci pudru mám dost vyšponovanou pokožku, zítra ho radši vynechám, příliš péče škodí. Namažu se krémem Clarity (dnes to trochu štípalo) a  můžu jít spát.

4. den ráno

Po včerejším kroužení s microfoliantem mám pleť nezvykle vysušenou, proto nanesu více krému než obvykle. Nechám Clarity vstřebat, nemusím čekat dlouho - obličej saje jako piják. Krém tentokrát posloužil jako první pomoc a zvládl to.

4. den večer

Dnes večer už nebudu kroužit... Jen pleť vyčistím a nanesu trochu krému Clarity.

Testování skončilo a tady je shrnutí.

                                          
                                                      Dermalogica daily microfoliant 15ml

+  svoji funkci plní skvěle                - nepříjemná vůně
+  příjemná aplikace                       - vyšší pořizovací cena   zde                                                         
+ vyčistění póru na nose                

Dejte si pozor, microfoliant je "dobrý sluha, ale zlý pán" . Na Obalu je sice slovo Daily, ale pro moji pleť není vhodný pro každodenní užití (mám pleť normální, ale hodně času trávím v autě s klimatizací.)
Určitě ho objednám.

                                                Fleur de Santé Clarity Denní i noční krém 15ml 

+ dobře se vstřebává                           - určen pro ženy 30+
+ příjemná textura pleti po nanesení     - cena se mi zdá mírně nadsazená   zde
                                                           - hodně "navoněný" 

Krém mě nenadchl  ani neurazil. Krém určitě neobjednám, značka Fleur de Santé mě neoslovila.




Jaké máte zkušenosti vy?










5 komentářů:

  1. Ten pudr od Dermatologicy mam taky, strasne mi pripomina vůní pudr na beleni zubů, ktery jse mela, a celkem mi ten zapach vadí, ale jinak svoji funkci plní bezvadně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůně to není příjemná, ale budiž odpuštěno za výbornou funkčnost :-)

      Vymazat
  2. Teda já se na ten pudr od Dermatologica pořád jen dívám a říkám si: "Zítra už to vyzkouším." No silně jsi mě nahlodala, takže možná to zítra proběhne už dnes :-) (Bože to zní jak z reklamy... Technologie zítřka už dnes :D)

    OdpovědětVymazat
  3. určitě vyzkoušej, je super. Až ho doplácám, určitě jeden objednám.

    OdpovědětVymazat
  4. něco jako tu Dermatologicu bych potřebovala ale ta cena?! věřim že se dá sehnat něco lepšího a levnějšího..zatim mám peeling z Rossmanna , modrý na aknózní pleť za 39 kč..:D a dobrý..

    OdpovědětVymazat