neděle 6. ledna 2013

Můj první příspěvek

Tak tohle je můj první příspěvek do blogu. Možná si řeknete, že horší pojmenování příspěvku nemůže být. 

Chyba, mohlo být i hůř! 

Co takhle : Můj mocinky nejprwnější příspěwek. Líbí? Asi ne, co?  

Uznávám, název příspěvku není kreativní, ale dle mého dosti výstižný. Uf, tak nadpis jsem snad obhájila, teď ještě obsah. 

Proč jsem si založila blog? Hmmm, tak to sama nevím. Asi jsem chtěla zkusit něco nového. Udělat si něco po svém. Při čtení různých blogů se mi honilo hlavou: vyplodila bych taky něco, co by alespoň trochu mohlo připomínat článek v časáku? Od myšlenky je to jenom krůček k realizaci.

Tak mě tu máte!

Na blogu bych se s vámi chtěla podělit o své zkušenosti s dekorativní kosmetikou a s ostatními kosmetickými výrobky. Občas si tu nezapomenu vylít srdíčko. Proč taky ne, když je to skoro anonymní.

No, tak to by na úvod stačilo.

Držte mi pěsti, ať tu ze sebe neudělám totální ťululum. V mém věku by to bylo nemilé. :-)


Duhová kočka

6 komentářů:

  1. Vítej ve světě blogerek (teda ode mě to sedí, taky mám blog krátce :D) Mimochodem můj první článek se jmenoval 100x hůř :o) Tvůj blog už takhle na začátku vypadá zajímavě, takže tě budu sledovat. (Představ si Danyho DeVita v Fotr je Lotr :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím ti blogové palce! :)
    Pokud ti můžu na začátek něco poradit, tak si zruš ověřování komentáře slovem, ono to hodně odrazuje od komentování ;) Tuto možnost najdeš v nastavení.

    OdpovědětVymazat
  3. Já se taky připojuju k vítací komisi:) je tomu pár dní, co jsem se dala taky na blogování a musím říct, že já jsem u psaní prvního příspěvku byla nervózní jak sáňky v létě:)
    Tak ti držím pěsti!

    http://navysokenoze.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat