sobota 19. ledna 2013

Mazadlo od Agáty...

...nemyslím Hanychovou :-D


To si tak člověk bloumá po TravelFree Shopu v Rožanech, to je kousek od Šluknova ( u Rumburku - Severní Čechy :-D ), nakupuje kafe a sladkosti, očuchává parfémy a najednou u kasy zahlédne krásný mini stojan. Stojánek byl pěkně barevný, plný roztomilých, plechových krabiček. No, vlastně spíš dóziček. Přemohla mě zvědavost a začala jsem ty malé věci zkoumat. Agatha Ruiz De La Prada - fragranced balm -  vaselina perfumada - hmm, vazelína na rty, nádhera! A těch vůní! Nemohla jsem odolat: třešeň, malina, kiwi, tropical, papaya, tutti-frutti a já koupila maracuju - passion fruit.





Agatha Ruiz De La Prada je Španělská modní návrhářka a designérka. Možná jste od ní viděli barevný přístroj Dolce Gusto - Krups. Její tvorbu poznáte podle barev a veselých motivů. Italská Prada... je shoda jmen. Další tvorba návrhářky v odkazu zde





Agatha Ruiz De La Prada - Fruta De La Pasión


Vazelína mě vyšla na 130 kč za 15ml. Vůně je velmi příjemná, voní po maracuje. Vazelína je namodralá, ale rty nebarví. Má pevnější konzistenci - prst se vám do ní nevnoří. Při nanášení po ní musíte prstem kroužit. Na prstu ulpí akurátní množství vazelíny, pak stačí pomazat rty. Rty jsou po ní pěkně vláčné, ale nejsou přehnaně zmaštěné :-) . Chuť není nějak zvlášť dobrá, ale mazadla kupujeme na mazaní a ne na lízání :-D .








Jak se vám líbí tvorba Agathy Ruiz De La Prada?


4 komentáře:

  1. Tak dozička, vypadá opravdu kouzelně, taky bych si nechala líbit, škoda, že nemám kde :o(

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.travel-free.cz/prodejny.html

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel jsou pro mě všechny daleko :o(

    OdpovědětVymazat
  4. tak o tomto som teda ani netusila:)

    OdpovědětVymazat