úterý 15. ledna 2013

Lednový LadyBox ...

...aneb kauzy KURÝR a PERSONALIZACE


Po dnešním nakouknutí na facebookové stránky LadyBoxu  jsem se nestačila divit. Na jinak poklidné zdi se to hemžilo příspěvky o nespokojenosti s kurýrní službou, nezvládnutou personalizací a nespokojenosti s produkty v boxu - pytlíku obecně. V tomto příspěvku bych chtěla vyjádřit, jak to vnímám JÁ a co si myslím.

Hurá, v dnešních dopoledních hodinách mi dorazil LadyBox , v pořádku a včas. Už včera mi dorazila sms a e-mail od kurýrní služby InTime, ve které potvrdili převzetí boxu a jeho následné zítřejší doručení. Jelikož jsem věděla, že se zítra (dnes) budu pohybovat v jiném městě, zavolala jsem na zákaznickou linku InTime a operátorka změnila město a místo dodání. Dnes ráno kolem osmé hodiny dorazila další sms a e-mail  od InTime s číslem na kurýra a přibližným časovým oknem dodání zásilky. Obratem jsem zavolala kurýrovi, abych mu upřesnila místo dodání. Domluvili jsme se, že mi zavolá až pojede za mnou. Jak řekl, tak udělal. Při předání požadoval můj podpis na přepravní list. Kurýr byl milý a nezdálo se, že by ho cokoliv otravovalo.

Po otevření boxu jsem byla mile překvapená. Vykoukl na mě bílý pytlík s vločkami, uvnitř bez slámy a obsahoval:

1. Cosm´etika Pálený bronzer, odstín 2, 9g plné balení 
    - trefa do černého, miluju bronzery a odstín mi sedí

2. Lumene řasenka pro zvětšení objemu, odstín Brilliant Black, 7ml plné balení
    - podaruji mamku, řasenku teď mám

3. L´AMBRÉ lak na nehty, odstín 7, 8ml plné balení
    - pošlu o dům dál, dělám si gelovky

4. Yves Rocher lesk na rty Vanilka, 10ml plné balení
    - příjemně voní a lesků není nikdy dost

5. Saloos hydrofilní odličovací olej, 5ml vzorek
   - časem možná odzkouším

6. duo vzorků krému od Mary Cohr po 3ml
   - podaruji mamku




Asi jste si všimli, že si 2 celé produkty nenechám a podaruji mamku. Ale i přesto jsem spokojená! Za 299,- kč jsem udělala radost sobě a mojí mamce. Za 299,- kč jsem zažila milé překvapení a vyzkouším věci, které neznám. Celá myšlenka beauty boxů je moment překvapení a možnost poznání nového. Co se týče personalizace vybraných produktů, LadyBox včas varoval, že se to nemusí vydařit. Všechno chce svůj čas. Nemůžeme očekávat takové značky jako v beauty boxech v zámoří. Česká republika je pro mnoho luxusních značek malý a nezajímavý trh s malou kupní silou. Bohužel, je to tak a platí to nejen v kosmetickém průmyslu. Pak jsou také značky, které chtějí s beauty boxy spolupracovat výměnou za vizibilitu a nové zákazníky. S těmi se asi budeme setkávat v boxech opakovaně a buďme za ty "dobrodruhy" rády. 


Ladies, nechovejme se jako nevděčné slepice :-)

7 komentářů:

  1. Souhlasím, že se řada "Ladies" chová dost nevděčně, na druhou stranu některé ty protesty i chápu. Každopádně můj balíček příjde asi až koncem týdne, nebo dokonce až příští týden (článek určo napíšu), protože má manža na všechno času dost a tak ho zaplatil až včera :o( ale už se na něj moc těším. A už teď mám několik tipů, kde by mohly některé výrobky skončit :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Je fakt, že někomu neseděl počat plných produktů... to by se asi stávat nemělo

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi tvůj přístup :)

    OdpovědětVymazat
  4. Shrnula jsi to moc pěkně. :) Já tento Ladybox neobjednávala a až tak mě to nemrzí, z produktů bych doopravdy ocenila a využila jen bronzer nebo tvářenku od Cosm'etiky, všeho ostatního mám tolik, že to nestíhám spotřebovávat. :-D
    Deník fotografky

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle "boxy" jdou teda úplně mimo mě, neobjednala bych si to..každopádně ten bronzer, nad tím fakt slintám:-D

    OdpovědětVymazat
  6. tenhle ladybox mě mile překvapil, měla jsem to stejný akorát místo bronzeru od stejné značky hnědé linky na oči, ta řasenka je super! nikdy se mi nepovedlo se s úplně novou řasenkou tak namalovat a že jsem jich měla!

    OdpovědětVymazat