pondělí 14. ledna 2013

Lednové nákupy ... a vybrakovaná peněženka


V prosinci jsem obdarovala své blízké, ale v lednu si udělám radost i já. S touhle myšlenkou jsem se v pátek vydala do parfumérie Douglas.

Na co jsem měla políčeno? Na rtěnku YSL. A co myslíte, uspěla jsem? NE!!!!  V Libereckém Douglas stojan YSL zrušili! Nebýt šikovné slečny asistentky, asi bych odešla s prázdnou. Chvíli jsme poletovali po obchodu od stojanu ke stojanu a nakonec ke kase. 

A tohle je můj úlovek: rtěnka Dior Rougé Sérum odstín 240 Pink Coral, Douglas XSmall dvousložkový odličovač očního make-upu, XSmall pleťová tonizační voda, XSmall čisticí pěna (do 27.1. probíhá akce 2+1 na produkty značek Douglas). Douglas XSmall jsou cestovní balení výrobků - ideální na testování, které již probíhá :-) . Do taštičky slečna asistentka přidala ještě vzorek parfému Flora by Gucci.




Ale nebyla bych to já, abych v euforii nezapomněla koupit ještě jednu věc, pro kterou jsem jela do Liberce. Tou věcí byla černá vysouvací tužka na oči - pomocník pro mě nezbytný. Naštěstí jsem měla druhý den v sobotu cestu do Mladé Boleslavi. 

Cestou do Douglas jsem si v hlavě přehrávala včerejší nákup a zakázala si koupit cokoliv jiného než tužku na oči. Slečna asistentka mi opět pomohla s výběrem, ale pak řekla něco, co říkat neměla : "A vybereme k tužce ještě nějaký stín nebo řasenku?" Pro moje uši to bylo jak zaklínadlo! Ne, nesmíš už nic, znělo mi v hlavě. Bohužel, touha po řasence, kterou jsem viděla na blogu Ordinary Life u Rendy, byla silnější než můj mozek. Po krátké odmlce jsem asistentce odpověděla otázkou: "Máte Doll Eyes Lancome?" Po kladné odpovědi bylo rozhodnuto, beru ji! 

V Boleslavi jsem tedy ukořistila: vysouvací černou tužku na oči MAKEUP FACTORY odstín 01, řasenku LANCOME HYPNOSE Doll Eyes odstín 01 černá a vzorek hedvábí na vlasy od BIOSILK.

Mezitím jsem v pátek večer stihla objednat na e-shopu u  Plumfoolery pár věciček, až dorazí napíšu.

Když to shrnu, tak do další výplaty budu o "chlebu a vodě"  :-D

A co vy? Také jste ulítli?





6 komentářů:

  1. Tak řasenkou od Lancome bych určitě nepohrdla :o) ale za rtěnku od Diora by se mi utrácet nechtělo :o( Nejsem sice škrt, ale vždycky když se mi něco takového luxusního zalíbí, představím si tu tunu praktických věcí, které je potřeba koupit, nebo čím vším bych mohla udělat radost dcerce, že si to většinou zase pěkně rozmyslím :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem se smířila s tím, že od Diora nebudu mít šaty ani kabelku, tak alespoň rtěnku :-D

      Vymazat
    2. Tak přesně to samé si říkám o parfémech :o)

      Vymazat
  2. odkud máš prosím ten vzorek biosilk?

    OdpovědětVymazat
  3. Přítel měl velké prémie v květnu a tak jsem si trošku pobrečela a hned jsem dostala nějaké ty papírové penízky na to, abych si koupila nové letní šaty. Ani nevíte jakou mám radost z toho, že mám takového donátora po boku už sedm let. On je takové trdlo a nedochází mu stále, že z něj jenom tahám peníze.

    OdpovědětVymazat